© TALENTA Consult bvba T +32 478 56 4540 janneke@talentaconsult.be
Dertigersdilemma
Ben ik op mijn dertigste waar ik wil zijn? Heb ik alle kansen optimaal benut? Zijn er nu nog mogelijkheden? Kan ik de koers van mijn leven nog bijsturen?

Rond de dertig lijkt het leven voor veel mensen permanent een spitsuur. Grote beslissingen moeten worden genomen op het gebied van: carrière, relaties, kinderen en wonen. Veel 30-ers hebben het prima voor elkaar en toch knaagt er bij velen iets. Dertigers van nu worden geconfronteerd met een grote hoeveelheid keuzes. Deze workshop gaat in op alle aspecten, twijfels en vragen van jonge professionals van nu. We reiken ook tips en adviezen aan voor mensen die midden in deze fase zitten.

De doelstelling van deze workshop is een interactieve, aangename en leerrijke sessie over dit nieuwe levensloopdilemma. De sessie wordt afgewisseld met concrete opdrachten om ervaringen te delen, te oefenen en te leren van elkaar. Daarnaast biedt het programma concrete tips en praktijkgetuigenissen. Als input wordt gerefereerd aan het boek van Nienke Wijnants - Het dertigersdilemma.

Deze workshop bestaat ook als individuele coaching.
Tips/Weetje
Voor een artikel over het Dertigersdilemma:

Klik hier
Testimonial
"After this career coaching I have a clear view on my development plan.
As a researcher it is not easy to focus on career opportunities outside the university.
Now I know, when necessary, I will be ready for it!" [Suzy Van Sanden, post-doc researcher Hasselt University]

Naar Startpagina
Over Talenta Consult
Nieuws en andere links
Naar contactgegevens
English
Nederlands